At det va?

Revygruppe 

At det va? ble opprettet høsten 2022 av Anna Josefine Kvaløysæter og Terese Moe Dahle, etter å ha snakket om dette i flere år. . Vi har tidligere satt opp flere revyer i Namsos og omegn, kaldt Tango for 3, men nå hadde vi lyst til å gjøre noe nytt. At det va? er et liveshow, en podkast som ikke er en podkast. Et sammensurium av stand-up, podkast, teatersport, revy, cabaret, show og improvisasjon. Etter tips fra publikum ønsker vi å melde på et par nummer fra noen av liveshowene.

Bagabu UL

Revygruppe 

Vi er en revygruppe som er endel av det svært aktive teatetmiljøet i Bagabu UL i Henning i Steinkjer kommune. Vi i Bagabu UL har 2-3 teateroppsetninger hvert eneste år. Vi setter opp revy annethvert år og har gjort det siden 1996 da vi Henningrevy'n så dagens lys. Vi har vært med mange ganger på NM i revy på Høylandet. Vårt høydepunkt var da vi vant med IKEA i 2007.😊

Bakkenrevyen

Revygruppe 

Bakkenrevyen er en revygruppe i en av Skiens eldste bydeler. Bakken er en typisk arbeiderbydel og representerer en kultur som finnes på "østkanten" i mange byer. Men Bakkenrevyen er ikke noe typisk lokalrevy. Vi er ikke spesielt opptatt av lokale spørsmål, men flytter mange av temaene vi tar opp til nærmiljøet.

Berre Galskap

Festival 

Vestlandets største Revyfestival. Regional festival med kvalifisering til NM Revy Høylandet. Arrangeres annetkvart år i September. Har vært arrangert 10 ganger. Samler revygrupper frå Rogaland, Vestland (Hordaland / Sogn & Fjordane) og er åpen for andre landsdeler.

BLØGG

Revygruppe 

BLØGG hadde sitt utspring fra Brennelv bygdelag og hadde de første revyene på Brennelv bygdehus. Revygruppa har vært i aktivitet fra høsten 1986 og er fortsatt i full vigør.

Breimkoret

Revygruppe 

Et blandakor med ca 45 medlemmer. Vi setter opp en kabaret hver vår. Her er korsang og sketsjer  koblet tett sammen i ei handling.  Utover dette er vi et kor som har egen konsert på høsten og ellers deltar på andre arrangement i kommunen gjennom året der vi blir spurt  om å synge. 

Budal UL

Revygruppe 

Budal ungdomslag er et lag for ungdom i bygda. Laget setter hvert år opp revy som vises 17.mai i det lokale samfunnshuset. Overskudd går til turer og likgnende for medlemmene

Bykle og Hovden Teaterlag

Revygruppe 

Bykle og Hovden teaterlag setter opp Hovdenrevyen to helger hver høst. Vi er ca 15 aktører, fordelt på skuespillere og revyband. Vi leier inn profesjonell instruktør og kapellmester, men skriver alt av tekster selv. Hovdenrevyen tar for seg smått og stort av det som skjer både på Hovden, i Bykle, plog i resten av Setesdal.

Dimnarevyen

Revygruppe 

Ei lita revygruppe ute i havgapet utenfor Ålesund. Gruppen har alltid ambisjon om å ha kun egenprodusert humoristisk materiale som passer til alle aldersgrupper. Ingen skal føle seg støtt eller "mobbet" etter endt forestilling, men vi mener det må være lov å sparke oppover.

Dragvollrevyen

Revygruppe 

Dragvollrevyen er en studentrevy drevet av studenter ved NTNU Trondheim. Vi forener alle studieretninger, for å skape den beste revyen sammen. Dragvollrevyen har en produksjon hvert vårsemester.

Fire på rad

Revygruppe 

Silje, Line, Frid og Vilde er fire jenter fra Malangen. Vi er oppfostret i Malangsrevyen, men har nå flyttet hjemmefra og laget vår egen revygruppe!

Fjordarevyen Hammerfest

Revygruppe 

Lokalrevy i Hammerfest, Verdens Nordligste og peneste By. En revygruppe for folk i alle aldre som liker å leke seg på fritiden. Fjordarevyen er en selvstendig gruppe og skal arbeide for å ta vare på og videreutvikle den lokale revy- og teatertradisjonen under mottoet ”revy skal være artig”, samt arbeide for et godt fellesskap og åpenhet som fører til egen og felles utvikling.

Fyr Laus

Revygruppe 

Revygruppa Fyr Laus fra Andenes som tradisjon tro har to forestillinger helga etter påske i Andenes Idrettshall. Et fin gjeng med god hjelp av sceneinstruktøren i Vesterålen 

Gammelgaukan

Revygruppe 

Utskudd fra revygruppen Spelleget Gauken fra Grong. Alle aktører, instruktører, musikere, forfattere etc. er over 60 år og er/har vært aktiv i Spelleget Gauken. Setter helst opp revyer i forbindelser med jubileer, både når det er Spellaget Gauken som jubilerer eller om det er grendehuset Sørheim som har jubileum.

Gjerdrum Bygderevy

Revygruppe 

Lettbeint underholdning som ble startet pga. dårlig fritids tilbud på Gjerdrum. For gamle folk som velger å være unge, og noen unge som velger å være gamle/ bygdetullinger som ikke passer inn andre steder i bygda.

Gravvik UL - revygr.

Revygruppe 

Vi er ei revygruppe i Gravvik i Nærøysund kommune. Vi er underlagt Gravvik ungdomslag. Medlemmer i revygruppa er i gang med øvinger til årets revyforestilling. Vi har revyforestilling samme tid hvert år, og det er onsdag i den stille uke.

Heilt Nils

Revygruppe 

Pubrevygruppe. Startet i 1995 med 7 personer. To kvinners og fem menn. Skriver egne tekster og også en god del melodier. Vært en del utskiftninger siden starten. Vi er vårt eget band.  Etter drøye 25 år er vi kanskje i ferd med å legge inn årene. Gruppa har fått Notodden kommunes kulturpris, vunnet flere priser bl..a ved Langesund revyfestival og vært representert på Høylandet.

Hofnarren

Revygruppe 

Revygruppa Hofnarren ble dannet i 1973. Siden den gang har gruppa spilt mang en bygderevy der bygda Hof og dens innbyggere har fått gjennomgå. Sketsjer, sanger og vitser er narrens medium for å formidle sine poenger fra scenekanten. For at man skal ha det moro på bygdas vegne er det sjeldent en kan unngå å nevne navnene til noen av bygdas innbyggere, som bl.a kommunelege, folkevalgte, kjente fjes i næringslivet osv. Det er ikke alltid dette er like populært, men de aller fleste tar dette med et stort smil, og det er da narren liker seg best.

Hommelvikrevyen

Revygruppe 

Hommelvikrevyen er et revylag med lange og stolte tradisjoner helt tilbake til 1955, da den første revyen "På Meiribakken" så dagens lys i Folkets Hus i Hommelvik. Siden har det blitt over 60 år med revy! Siste revy var i 2023 og het "Ja, bevares!"

Hålogaland Amatørteatersselskap (HATS)

Institusjon 

Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS) er en interesseorganisasjon for aktører, utøvere og samarbeidspartnere i det frivillige scenekunstfeltet. HATS drifter et kompetansesenter som skal styrke og bidra til utvikling av revy, teater og andre sceniske uttrykk. HATS virksomhet i Nord-Norge er forankret i Den nordnorske kulturavtale.

Leirgjøkan

Revygruppe 

Leirgjøkan er en gjeng med entusiastiske amatører som liker å få folk til å le. Vi kom til finalen i NM i revy 2021 med "Antibabcock", og er nå i gang med å lage vår sjette revy. Leirgjøkan holder til på Lerflaten gård i sørlige utkanten av Trondheim. Vi øver annen  hver mandag kl 19 når vi er i støtet. Vår neste revy finner sted på Lerflaten i november  2024. Velkommen!

Leksdølen ungd- og teaterlag

Revygruppe 

Leksdølens revygruppe «Leksdalsrevyen» har ligget nede noen år da laget har konsentrert seg om andre former for teater. Nå bobler det i revymiljøet og vi vil starte opp igjen med det første. Kanskje blir det revy allerede i år. 

LRS

Revygruppe 

Lynum Regi og Sceneproduksjon, et enkelpersonsforetak som kan brukes til så mangt, også revynummer :)

Lødingen revy og teaterlag

Revygruppe 

Lødingen Revy og teaterlag har ca 20 aktive eller passive medlemmer, og vi har som formål å fremme revy og teater aktiviteten i Lødingen. Vi har medlemmer i alle alderstrinn. Vi har stadig nye prosjekter på gang, og vi har minst en produksjon pr år. Under og etter pandemien har vi slitt med å få til aktivitet igjen, men i 2023 klarte vi endelig å få til noen kurs, og dette toppet seg med en lokalrevy rett før jul. Ta en titt på produksjonslista, så vil du se tidligere aktivitet i laget.

Makrellrevyen

Revygruppe 

Makrellrevyen er Kristiansands egen sommerrevy, som spilles ved Teateret i juli hvert år. Med en fin blanding av sang og sketsjer har revyen som mål å glede byens innbyggere og turister med glad, lettbeint og sprellende underholdning. Første revy ble spilt sommeren 2020 og hadde navnet "Alt skal på bordet". Siden 2021 har gruppen også spilt årlige juleforestillinger.

Malangsrevyen

Revygruppe 

Malangsrevyen holder til på Malangshalvøya sør for Tromsø, og har hatt årlige forestillinger (nesten) hvert år siden tidlig på 80-tallet. Malangsrevyen er en del av UIL Røyken og har medlemmer fra 8. kl og oppover. Vi spiller revy i påska hvert år, og har også ei forestilling i forbindelse med Malangsdagen i august.

Mandalsrussen

Skolerevy 

Vi går for gull er den sykeste revyen du noen gang kommer til å se! Med latter, sang og dans er dette en revy du ikke vil gå glipp av. Vi har valgt og gå for det aller beste, nemlig gull derav navnet "Vi Går For Gull"!!!

Naborevyen

 

En studentrevy bestående av medlemmer fra linjeforeningene Timini, Ægir og Spanskrøret i Trondheim. Vi setter opp en selvskreven revy i vinterferien hvert år. Bak forestillingene ligger det mange timers skriving, øving og ordning av kostymer og kulisser.

Nerbygda revylag

Revygruppe 

Nerbygda revylag startet opp i 1995 og har hatt årlige forestillinger siden da. Vi er en humoristisk gjeng i vår beste alder som skaper liv og røre hvor enn vi er. Vi deltar på ulike arrangement i løpet av året og ser frem til årets festival på Ørnes :-)

Nor og ne

Revygruppe 

Revygruppe som holder revy på Nore Neset Aktivitetshus om våren - jobber nå med den 13. revyen etter coronapause. 6-7 personer som står på scenen, hvorav ca. 3-4 skriver også sketsjer og sanger. 3 musikere som har vært med oss i 5 år nå. Alder er fra ca. 32-55. Sketsjene dreier seg stort sett om det som skjer lokalt på Osøyro og Nore Neset. Organisert under Nore Neset Grendalag.

Nord-Norsk Revyfestival

Festival 

Stjerner skal skinne! - Velkommen til Meløy og NNM i Revy! Nord-Norsk Revyfestival jobber for å videreføre vår stolte revytradisjon. Vi tilbyr en arena for nettverksbygging, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd og viderefører arrangementskompetanse til nye generasjoner.

Norsk Revy

Institusjon 

Norsk Revy består av Norsk Revyfaglig Senter og Norsk Revyfestival. Det er to forskjellige stiftelser, men med felles administrasjon og styre. Vi har fire ansatte.

NOILL

Revygruppe 

 / 

Os IL

Revygruppe 

 / 

Pensjonistrevyen i Bodø

Revygruppe 

Vi er ei meget aktiv pensjonistrevygruppe i Bodø. To ganger i året har vi revyforestillinger, revy skrevet av oss selv, hver høst i Stormen i Bodø og vår ute i distriktene. Dette er meget populært, og gode tilbakemeldinger får vi fra publikum. Vi er ei gruppe som består både av skuespillere og musikere. Vi er aktive og møtes hver uke til øving, og vårt øvingslokale er Tusenhjemmet i Bodø.

Per Arne Lynum

Revygruppe 

Per Arne Lynum er hobbyhumorist og underholdt rundt omkring i Trøndelag og landet for øvrig gjennom flere 10-år. Mest kjent som ungkaren Ottar fra mange fjernsynsprogram på 90-tallet. En rekke priser og finaleplasser fra Norsk revyfestival fra 1988 og frem til i dag.

Pål Hjelm

Revygruppe 

Spilt revyer i Stavanger i nærmere 40 år. Fast medlem av Stavanger revyteater fra start med Pål Mangor Kvammen, Sigrun Eriksen, Kristin Svendsen, Jan Hauge og Jon Arne Sægrov.

Revygruppa Ottar

Revygruppe 

Revygruppe med Per Arne Lynum, kjent som ungkaren Ottar sammen med Tore Strømøy. Kjent fra flere TV-program på 90-tallet og 2000-tallet. Programmer som "Go fot på låven", "Tore på Sporet," "Ja vi elsker" osv. Flere priser fra Norsk revyfestival.

RECREATE 2024

Skolerevy 

RECREATE- en russerevy laget av russen ved CREATE (lillehammers mest kreative vgs). Alle sketsjene er til en viss grad en RE-creation av ekte hendelser eller personer, sprinklet med klein humor, akkurat sånn som vil liker det!