NM for skolerevyer

For andre gang arrangerer vi NM for skolerevyer!

BLI MED PÅ NM i skolerevy 2023

Det spilles skole- og russerevyer over hele landet, men svært få utenfor skolemiljøet har sjanse til å få sett det beste fra revyene. Vi vet det skapes mye nytt og tror at ved å samle og vise fram det beste fra skolerevyene, vil dere bli inspirert og kanskje overrasket. I tillegg er det morsomt å knytte skolerevyer fra hele landet sammen i et felles arrangement!

Arrangementet blir digitalt, da kan vi samle flest mulig fra hele landet og vi får vist bredden og engasjementet fra alle de flotte skolerevyene som finnes.

En profesjonell jury vil plukke ut de 20 beste revynummer, som går til finalen. Denne finalen vil sendes digitalt på humorportalen.no den 26.april kl. 19.00. Der har vi samlet programleder og profesjonell jury, som etter visning av de 20 numrene vil dele ut de gjeve prisene. Dere blir en del av denne sendingen og vi besøker dere på direkten der dere er.

Alle videregående skoler kan melde seg på. 

Påmeldingsfrist 17. april.

Finn din skolerevy her  logg deg inn og meld deg på.
Dersom du ikke finner din skolerevy i registeret, eller mangler innloggingskode, send oss en mail via denne siden: https://revygrupper.no/ny


Vi gleder oss!

Kalender

Dato Kl. Tittel Sted
26.04.2023 NM i skolerevy 2023 Digitalt

Kontaktinformasjon

 / 

nrs@revy.no

revy.no/nm-i-skolerevy/

Pål Hasselvold

Besøksadresse

Postadresse

 

Andre opplysninger

Org.nummer

Stiftet dato

Ant. medlemmer
0

Vipps-nummer

Kategori
Festival

Område

Stikkord

Sist oppdatert
14.09.2022

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Norsk Revy