At det va?

At det va? ble opprettet høsten 2022 av Anna Josefine Kvaløysæter og Terese Moe Dahle, etter å ha snakket om dette i flere år. . Vi har tidligere satt opp flere revyer i Namsos og omegn, kaldt Tango for 3, men nå hadde vi lyst til å gjøre noe nytt. At det va? er et liveshow, en podkast som ikke er en podkast. Et sammensurium av stand-up, podkast, teatersport, revy, cabaret, show og improvisasjon. Etter tips fra publikum ønsker vi å melde på et par nummer fra noen av liveshowene.

AT DET VA....? «En Podcast som ikke er en podcast» Av Terese Moe Dahle og Anna J. Kvaløsæter.

To snakkesalige damer, opprinnelig fra Flatanger, med utallige meninger om mangt og mye, alt sett på skrått med et humoristisk øye og massiv overdrivelse. I våre liveshow vil vi sette søkelyset på flere brennhete temaer som irriterer oss. «Koffer e aill tekniske duppeditta så uferrdragelig???» «E tidsklæmma ein illusjon??» «E det på tide å kast jatting over bord??» «Bli vi flinkar te å kjør bil etter ei fartsbot?» «Dætt levestandard`n ferr at vi ska spara strøm?»

AT DET VA?????


Det kan også hende at det dukker opp en gjest eller to, eller en lokal kjendis. 

Vi har også en god del sanger og artige karakterer i kofferten. Målet er å få folket «ut», le så tårene spretter og rett og slett få folk til å kose seg. Dette er helt nytt konsept som vi har tenkt å prøve ut i Namsos. Så vil tiden vise om Namdalingene er klare for oss! En krysning mellom en podcast, stand-up, talkshow og teatersport, gjort i en livesetting.

Og vi som står bak, kan vel diagnostiseres med både munndiaré og kronisk selvironi, og man vet aldri hva vi vil finne på av sceniske sprell. Når det er sagt, så håper vi mange tar turen for en lattermild og uhøytidelig festkveld.

Desto fleir – desto artiar.

Kontaktinformasjon

41847800 / 41847800

terese@teresesteater.no

www.facebook.com/profile.php?id=100086029207730

Terese Moe Dahle

Besøksadresse
Kleppavegen 6

Postadresse
Kleppavegen 6
7805 Namsos

Andre opplysninger

Org.nummer
988848018

Stiftet dato
07.11.2005

Ant. medlemmer
2

Vipps-nummer
41847800

Kategori
Revygruppe

Område
Trøndelag

Sist oppdatert
17.04.2023

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Norsk Revy