UKErevyen i Ås

UKErevyen i Ås er ein sentral del av studentfestivalen UKA i Ås. Den vert sett opp over ti gonger under den månadslange festivalen, som finn stad i partalsår. I 2024 feirar UKErevyen 100 år sidan første oppsetjing, og er sjølve hjarta av den gamle festivaltradisjonen drive fram av og for frivillege studentar. Under UKA i Ås arrangerast også NM i Studentrevy, der Norges studentrevyar, med nummer handplukka av ein jury, kjem frå fjern og nær for å konkurrere om gjeve titlar innan revykunsten.

UKErevyen i Ås er ein sentral del av studentfestivalen UKA i Ås. Den vert sett opp over ti gonger under den månadslange festivalen, som finn stad i oktober i partalsår. I 2024 feirar UKErevyen 100 år sidan første oppsetjing, og er sjølve hjarta av den gamle festivaltradisjonen drive fram av og for frivillege studentar. 

Under UKA i Ås arrangerast også NM i Studentrevy, der Norges studentrevyar, med nummer handplukka av ein jury, kjem frå fjern og nær for å konkurrere om gjeve titlar innan revykunsten. NM i Studentrevy er eit samarbeid mellom Norsk Revy og UKErevyen i Ås og har i mange år vorte avhelde på Ås under UKA i Ås. Studentrevyar kjem vanlegvis frå dei største studiestadene i landet, men mindre studentrevyar er også hjarteleg velkomne til å nominere nummer til NM då målet er å spenne over studentrevymangfaldet i heile det ganske land. Målet med NM i Studentrevy er også å hylle unge revyentusiastar sitt arbeid, skape ein platform der revyglade studentar kan møtast og konkurrere mot kvarandre, og å motivere til å skape nye og engasjerande studentrevyar i framtida. 

Kontaktinformasjon

48027960 / 

revyassistent@ukaiaas.no

ukaiaas.no/

www.facebook.com/ukerevyeniaas

Eir Mykkeltvedt Abbedissen

Besøksadresse

Postadresse

1430 Ås

Andre opplysninger

Stiftet dato
16.02.1924

Ant. medlemmer
0

Kategori
Revygruppe

Område
Akershus

Stikkord
Aktiv

Sist oppdatert
07.02.2024

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Norsk Revy