Mølna Teaterlag

Hovedkontakt: Kristin Melum Eide, kristin.melum.eide@gmail.com mob: 95700040

Mølna teaterlag ble grunnlagt av en gjeng revyentusiaster i 1984 og fyller dermed 40 år i år. Dette skal behørig markeres med jubileumsrevyen "40!" i november, og vi gleder oss stort! I disse førti årene har laget satt opp nærmere tretti revyer, kabareter, og historiske spel (som Mølnargårdsspelet), så det er mye materiale å ta av til jubileumsforestillingen. 

I dag teller laget ca. femti medlemmer, riktignok ikke alle like aktive. 

Laget har likevel en hard kjerne med skribenter og skuspillere som årvisst er å finne på scenen i Bjugn kulturhus med nye oppsetninger. Vi har også vært invitert til å opptre andre steder i Trøndelag, opptredener på Hitterkveld og turneforestilling i Mølnbukta gir uforglemmelige opplevelser for både laget og publikum.

Mølna teaterlag har alltid utmerket seg ved å inkludere skuespillere i alle aldre, og ulike instruktører har over flere år brakt fram det som viste seg å være lett tildekket galskap og en enorm spileglede hos de muntre amatører. Dette har også resultert i en rekke priser. På Høylandet har vi vunnet  Juryens fripris i 1987 for nummeret «Kaffe og klyster»,  prisen Beste verbale nummer i 1993 for «Snill, det e æ», og Toillingprisen for nummeret "Jultreet" i 2017. I 2020 vant vi Sponsorprisen på revyfestivalen i Heim for nummeret "Coronahår". 

Mølna har også alltid utmerket seg med å spre glede og galskap i små og store show, og stiller ofte og gjerne på alt fra 17.mai-feiring i Bjugnhallen, som forsterkning av oppsetninger med Sandnes songlag, og som skuespillere i større oppsetninger, som i "Sarah", "Sild, synd og sang", "O fyr med din glede", og "Husmorskolen". Vi stiller også ofte og gjerne med utlån av kostymer, ekspertise med mer, og som en anerkjennelse av våre ulike bidrag til lokalsamfunnet vant vi  Trønderenergis miljøpris i 2008. Vi får også årvisst støtte fra lokale sponsorer av samme årsak.

Mølna teaterlag er en gjeng som har det artig sammen, og vi ønsker oss alltid nye medlemmer. Om du er interessert i teater og revy, ta gerne kontakt! Mange har lyst til å melde seg inn, men tror de da må stå på scenen. Det er ikke tilfelle. Vi ønsker oss alltid nye skuespillere, men i tillegg trenger vi folk til å skrive, å lage kostymer, sminke, scenografi, lett krisepsykiatri, påkledning, eller simpelthen å gapskratte av alle påfunn og gale sketsjer som aldri når så langt som til scenen, av ulike årsaker. Om dette høres ut som noe du kunne ha lyst til, kontakt oss, så prates vi!

kristin.melum.eide@gmail.com

Kontaktinformasjon

95700040 / 

kristin.melum.eide@gmail.com

www.facebook.com/M%C3%B8lna-teaterlag-942393435793625/

Kristin Melum Eide

Besøksadresse
c/o Gunnar Eide, Karlestrandveien 2 B, 7160 Bjugn

Postadresse
7160 Bjugn

Andre opplysninger

Ant. medlemmer
50

Kategori
Revygruppe

Område
Trøndelag

Stikkord
Aktiv

Sist oppdatert
14.06.2024

Rediger med kode

Nyttige lenker

Sosiale media

2024 © Norsk Revy